Úterý 27.5.2014 (pokračování)

ODPOLEDNE: Po svačině vysvitlo sluníčko, obuli jsme gumáky a s batohy jsme se vydali k nedalekým jezírkům. Po cestě jsme prozkoumali kaluže a hráli hru: Kolik dětí se  vejde do louže? :-)

Osvobodili jsme kapitánku“DLOUHÝ VLAS“ ! Pozorovali rybáře (byli jsme jak myšky) a v nedalekém lesíku postavili domečky pro skřítky. Někteří vytvořili i sprchu z větví (Míša T.) nebo ohniště u kterého si i opekli buřty-šišky(Aďa H.,Linda). Obloha se zatáhla!  A déšť nám dýchal do plachet. Při překročení prahu a zavření dveří to spadlo! Od té doby prší a prší a prší……. Ale my se nevzdáváme a počasí nám školu v přírodě nemůže zkazit!

Děkujeme za vaše ohlasy. O poledním klidu jsme je dětem přečetli. Byly rády a proto Vás prosíme pište úplně všichni.